Cillessen verlaat geblesseerd training, Onana mogelijk op doel tegen AZ

1025ajax-feyenoord_cillessen

De personele problemen voor trainer Frank de Boer stapelen zich op de laatste weken. Jasper Cillessen is de volgende speler die geblesseerd de training heeft verlaten. De doelman begon nog wel aan de training maar moest deze halverwege staken met klachten aan zijn rechterbeen. Mocht Cillessen niet in staat zijn om zijn doel te verdedigen aankomende donderdag tegen AZ dan zal de nieuwe keeper Andre Onana zijn opwachting maken. Tweede doelman Diederik Boer staat namelijk lange tijd aan de kant met een knieblessure.

Bron: NOS

Related posts

54 Comments

  1. Geroldkohlen

    wat is dit nu weer? ik begin die kwakzalver van laats nog te geloven ,dat ze te hard getraind hebben daar in die zandbak!!! gaat erg lekker dit klaassen valt weer uit nu cillissen wie is de volgende!!!

    1. Mooi

      Is hard weren dan verkeerd worden er vorstelijk voor betaald ze zijn nu wel achter mee kaar geblesseerd zijn de spelers hun verantwoordelijk aan het ontlopen ?

      1. Geroldkohlen

        hard werken is niks mis mee, maar te hard trainen waardoor er blessures komen is ook niet echt slim, mocht dat de oorzaak zijn.

    1. Iceman

      Nou Frank is juist goed bezig geweest een beetje hard trainen en de watjes zijn geblesseerd. En daarom redden ze het niet in het buitenlandse competitie want daar trainen ze veel en veel harder wat een watjes het doet pijn om het te zeggen als Ajax fan maar goed zo is het

    1. toon61

      Nee ,maar wel dat hij ze helemaal leeg heeft laten spelen ,en ze zijn veelste slecht ,er zit geen voetbal meer in .

      1. Iceman

        Ja is toch zo kijk maar naar onze ex Ajax speler Siem de jong heeft hij eingelijk al gespeeld bij new Castle ik denk het niet

  2. hubert

    Ik blijf het zeggen wat een negatief gedoe hier zeg. waarschijnlijk allemaal echte Ajax supporters? ??????

    1. toon61

      ja echte ,heb jij 25 jaar een seizoenkaart gehad dan ,kritiek hoort erbij maatje ,het is niet allemaal rozegeur en maneschijn .
      Het beleid wat er gevoerd word rammelt aan alle kanten ,de jeugd is niet goed zat ,dan moet je kopen nietwaar ,zeker als je geld zat hebt ,koop dat goede spelers ,geen duarte en van der hoorn .
      Andere clubs halen wel goede spelers ,waarom voldoet onze scouting niet .

      1. Remco425

        de jeugd is wel goed genoeg, maar je kan niet bijna een heel elftal met jeugd hebben. Vroeger hadden ze het over een goede balans met 3/4 jeugdspelers, dan nog een stuk of 5 spelers van 23-28 jaar en nog 1 of 2 dertigers. Dan worden die jeugdspelers topspelers. Nu worden ze voor hun 25e de deur uit gejaagd omdat ze te oud zijn en ‘we’ nog wat willen ‘verdienen’. Alleen verdienen we er dan minder aan, omdat we geen elftal bouwen, maar er ieder jaar 1e ronde Champions League uitliggen.

    1. toon61

      Mag je wel het supporter wel gebruiken?
      Snap jij het zelf wel wat je schrijft ,ik niet hoor .

  3. Velibor

    Lach me dood als ze winnen met dat keepertje in de goal en die Sinkgraven in het veld ,waarom niet ,veel beroerder dan de laatste keer kan toch ook niet dus wie weet:)

    1. Velibor

      Komt bij dat er op dit forum toch al gezegd werd dat het donderdag toch niks werd dus als je daar dan vanuit gaat dan kan het alleen maar meevallen ,positief blijven dames! Anders gewoon wat van die zogenaamde wereldwonders uit de jeugd laten debuteren weten die gelijk hoe het is om te moeten werken voor je geld.

  4. Leon 8

    Als iedereen fit zo zijn zal dit volgens mij de beste opstelling. Cillessen, van rhijn, Veltman, Moisander, boilesen, serero, Klaassen, Sinkgraven, Fischer, Milik, Schone

  5. fafieanie

    gewoon die nieuwe keeper voor de leeuwen en sinkgraven erin slechter kan het niet gaan alleen maar beter deze gast brengt hopenlijk de rest weer aan tot voetballen vertrouwen werklust de wil om te winnen alleen die veltman asjeblieft moisander laat ze thuis

  6. pantelic1992

    Nee Leon 8 dit is de beste opstelling als iedereen fit is: Cillessen. Verd: v Rhijn – Veltman – Moisander -Boilesen. Mid: Schöne (controleur) Klaassen – Sinkgraven. Aanv: El Ghazi – Milik – Kishna

    Of

    Cillessen. Verd: v Rhijn – Veltman – Moisander -Boilesen. Mid: Serero (controleur) – Klaassen – Sinkgraven – aanv: Kishna – Schöne (soort Messi rol) – Fischer

    Graag jullie mening;)

    1. tomik17

      Serero vind ik de laatsentikd de een vam de enige die t goed doet lekker laten staan samen met klaassen sinkgraven en afwisselen met schone, aanval kisha en anwar en laat zivkovic t maar proberen in de spits, van rhijn veltman moisander en viergever want boilesen bakt er niks van , het komt wel goed opstellinh veramderen en iedereen moet fit zijn

    2. NielsAFCA410

      Die Sinkgraven is pas 19 jaar, toen ik dat was zat ik met bier en chips op de bank voetbal te kijken met vrienden

  7. Bastoflex

    Waarom zijn er hier altijd van die azijnzeikers die lopen te klagen als er iemand een kritische noot op het beleid van Ajax heeft? Dat betekent m.i. juist dat ze erg betrokken zijn bij Ajax.

    1. Velibor

      Nee helemaal niet,als je ergens op de bank zit en je wilt dan niet naar Ajax dan ben ik blij dat zo eentje niet komt.

  8. jacq64

    Altijd dat gezeik hier over echte supporters en nep supporters, omdat iemand een andere mening heeft. De één heeft een seizoenskaart, de andere niet, maar waar we waarschijnlijk gelijk in zijn is dat we allemaal slecht slapen als er verloren wordt. Anders zaten we niet hier.

    1. Things will get better

      Ik baal als een stekker van de resultaten nu maar slecht slapen. No way. Het is en blijft gewoon voetbal hoor.

  9. Henkus

    Gun hun niks vies volk oohja. Zeg wat ik wil .lekker 3-1 lekker echt wzawzdb morgen 4-0. Gaan zien. Al die nep gaste op het internet. Ik lees dat hiero alleen als het goed gaat er zijn ze er nou. Fack you all Ajax. Pak titel.

    1. NielsAFCA410

      En toch download jij deze app en denk je leuk te zijn, pleur op naar je tv voor teletekst jongen

  10. Kritiek mag maar met respect

    Zeg Toontje. Kan jij mij vertellen wanneer jij voor het laatst iets positiefs hebt gezegd over Ajax? Scheelt mij een hoop zoekwerk. Ik heb het na terugzoeken in de laatste 100 items opgegeven. Zelfs een echte kritische supporter is niet zo ongelooflijk negatief als jij.

  11. TiGer

    In buitenlandse competities trainen ze helemaal niet harder, daar train ze alleen om te herstellen.

Comments are closed.