Oefenduel tegen Sint-Truidense VV vanwege noodweer vanavond al om 18:00uur

Ajax heeft het oefenduel met Sint-Truidense VV met een halfuur vervroegd. Dit vanwege het aanstaande noodweer, zo meldt Ajax onder andere op X. Het duel – dat wordt gespeeld op het sportpark van OWIOS uit Oldebroek – zou om 18.30 uur beginnen, maar dat wordt nu 18.00 uur. ‘De wedstrijd begint nu om 18:00 uur in plaats van 18:30 uur. In het hele land geldt aan het eind van deze dag code oranje vanwege de kans op hevige onweersbuien en zware windstoten.’

Volgens Buienradar worden er aan het einde van de middag vanuit het zuidwesten van het land zware onweersbuien verwacht. Die onweersbuien zouden over Gelderland – waar de wedstrijd wordt gespeeld – kunnen trekken.

Ajax vraagt zijn supporters de website in de gaten gehouden voor het laatste nieuws met betrekking tot deze oefenwedstrijd en de mogelijke ontwikkelingen op het gebied van de weersverwachting. Het is nog altijd mogelijk om aanwezig te zijn bij de wedstrijd. OWIOS laat weten dat er nog ongeveer 800 kaarten te koop zijn. De kassa’s gaan, net als het sportpark van de amateurclub uit Oldebroek, om 16.30 uur open.

Related posts