‘Misehouy persoonlijk akkoord met Girona en vertrekt transfervrij’

Gabriël Misehouy vertrekt transfervrij bij Ajax en gaat een contract tekenen bij Girona, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano op X. Misehouy verkiest de Spaanse club, waar ook oud-Ajacied Daley Blind onder contract staat, boven onder meer het Franse LOSC Lille.

Het contract van Misehouy liep deze zomer af bij Ajax. Ajax wilde hem graag behouden maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. Misehouy doorliep de gehele jeugdopleiding en stond te boeken als een van de grootste talenten. Volgens Voetbal International gaat Misehouy bij Girona een contract tekenen voor vijf seizoenen.

Eerder schreef Misehouy dat het een lastig besluit was om te vertrekken bij Ajax. ”Het was een moeilijke beslissing, maar moeilijke beslissingen horen bij het leven. Ik wil alle trainers, spelers en stafleden bedanken die een rol hebben gespeeld in mijn ontwikkeling als speler en persoon. Ik ben dankbaar voor alle mooie herinneringen die ik in al die jaren heb mogen maken. Ik kwam hier als een kleine en vertrok als een jonge man. Dit is niet het einde dat ik me had voorgesteld. Maar alles verloopt volgens zijn (God, red.) plan, niet het mijne. Ondanks alles wil ik mijn familie en de mensen die mij steunen bedanken, ik zal mijn uiterste best doen om jullie trots te maken. Tot snel..’

Related posts