Extra toegangspoortjes aan noordzijde Johan Cruijff ArenA moeten wachttijden verkorten

Momenteel worden er extra toegangspoortjes geplaatst aan de noordkant van de Johan Cruijff ArenA, zo weet Ajax Life te melden. Zowel bij Noord A als Noord C worden er extra draaipoortjes geplaatst. Ook de overkapping wordt meteen aangepakt en verbreed, zo velt te lezen.

De extra toegangspoortjes moeten er voor zorgen dat de doorstroom sneller gaat en de supporters dus sneller het stadion in kunnen zodat de soms lange wachttijden korter worden. Het zou ook mooi zijn als dit op Zuid ook gedaan zou worden. Daar zijn de wachttijden soms ook belachelijk lang. De werkzaamheden zullen rond eind juli klaar zijn, aldus AjaxLife. Dat is net voordat Ajax de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2024/25 speelt.

Related posts