Ajax mengt zich in strijd met PSV om handtekening Gianluca Prestianni

Ajax heeft zich in de strijd gemengd om Gianluca Prestianni in te lijven, zo meldt de Argentijnse journalist Germán García Grova. PSV echter de ‘sterkste kandidaat’ om de Argentijn op huurbasis over te nemen van Benfica. Eerder werd al bekend dat meerdere clubs interesse hebben in de pas 18-jarige rechtsbuiten van Benfica, die elders vlieguren mag gaan maken.

In Portugal heeft Prestianni voorlopig geen uitzicht op veel speelminuten, dus behoort huur met optie tot koop wellicht ook tot de mogelijkheden. Het afgelopen half jaar kwam de Zuid-Amerikaan slechts drie minuten in actie voor de ploeg van voormalig PSV-trainer Roger Schmidt.

Prestianni ligt nog wel tot medio 2029 vast in Lissabon en heeft een ontsnappingsclausule van 100 miljoen euro in zijn contract staan. De Argentijn werd door Benfica voor 11 miljoen euro weggeplukt bij het Argentijnse Velez Sarsfield, maar kan nog niet aan de hoge verwachtingen voldoen.

Related posts