Martha weigert contractvoorstel en vertrekt transfervrij

Ar’Jany Martha vertrekt transfervrij bij Ajax, zo meldt Voetbal Interntional. Ajax en speler voerden gesprekken over een nieuw contract, maar zijn er uiteindelijk niet uitgekomen.Martha debuteerde dit seizoen onder coach John van ’t Schip in Ajax 1, in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. De linksbuiten annex linksback maakte in zijn eerste wedstrijden in het eerste elftal aanvankelijk een sterke indruk, maar verdween daarna uit de basis.

Het contract van Martha loopt op 30 juni af. Ajax was met hem in gesprek over een verlenging. Hoewel er een aanbieding voor drie seizoenen op tafel lag, heeft Martha het voorstel uiteindelijk afgewezen. Zodoende is Martha na 30 juni transfervrij. Martha speelde op 18 februari tegen NEC zijn laatste wedstrijd in Ajax 1. Voor Jong Ajax kwam hij dit seizoen tot 23 wedstrijden. Voor hem is interesse uit binnen- en buitenland.

Related posts