Zorgen om Henderson: “Hij is zichzelf niet”

Jamie Carragher maakt zich zorgen om Jordan Henderson. Volgens de voormalige Engelse topverdediger zit de middenvelder van Ajax niet goed in zijn vel. De middenvelder van Ajax bedankte voor medewerking aan de afscheidvideo voor Jürgen Klopp, die vertrok bij Liverpool, de club waar Henderson stond 2011 en 2023 onder contract stond en waar hij samen met Klopp werkte tussen 2015 en 2024.

In aanloop naar de laatste wedstrijd van de Duitse coach bij Liverpool benaderde Carragher diverse (oud-)spelers van Liverpool om een boodschap in te spreken. “Ik sprak twee of drie weken geleden via WhatsApp met Jordan, vanwege een video-item dat ik namens Sky Sports maakte voor Klopp”, aldus Carragher in de podcast The Overlap. Henderson bedankte. “Het was mensen opgevallen dat Jordan Henderson niet in het video-item zat. Ik merkte dat Henderson zichzelf niet was. Ik kreeg het gevoel dat Henderson niet met de pers wilde praten.” Carragher denkt dat zijn moeizame maanden bij Ajax een weerslag hebben op de Engelsman.

Carragher vervolgt: “Ik herinner me ook een interview waarin een Nederlandse man (Hans Kraay junior, red.) er hard in ging bij hem. Ik heb besloten om hem niet te pushen om een interview te doen en een boodschap in te spreken”. Henderson kreeg deze week nog een enorme dreun te verwerken: hij ontbreekt in de voorselectie van Engeland voor het EK in Duitsland waardoor zijn interland carrière wel voorbij lijkt.

Related posts