Resultaten houden fans niet tegen: Al ruim 30.000 seizoenkaarten verkocht

De slechte resultaten van dit afgelopen seizoen wat uiteindelijk resulteerde in een beschamende vijfde plaats in de Eredivisie, heeft geen invloed op de verkoop van de seizoenkaarten voor komend seizoen. Al ruim 30.000 supporters hebben inmiddels hun seizoenkaart verlengd, zo laat de club via de officiële kanalen weten.

Supporters met een seizoenkaart hebben nog tot en met vrijdag 31 mei om hun seizoenkaart te verlengen. Voor het afgelopen seizoen wist Ajax ruim 42.000 seizoenkaarten te verkopen. Dat is ook bijna het maximaal aantal beschikbare kaarten omdat een aantal kaarten vrij moet blijven voor onder andere vrije verkoop en uit-supporters. De verwachting is dat ook dit jaar dat aantal gehaald gaat worden. Supporters op de F-side konden pas vanaf afgelopen week, na de laatste wedstrijd tegen Vitesse, hun kaart verlengen omdat eerst het aantal scanpunten opgeteld moest worden.

Related posts