PEC Zwolle hoopt transfervrije Milovanovic over te nemen van Ajax

PEC Zwolle hoopt Mateja Milovanovic over te kunnen nemen van Ajax, zo meldt Ajax Showtime woensdagmiddag. De twintigjarige centrumverdediger is komende zomer transfervrij en dus hoopt PEC hem in te kunnen lijven. Milovanovic, die Servisch jeugdinternational is stond ooit te boek als een groot talent, maar kampte dit volledige seizoen met een zware knieblessure. De linksbenige Vlaardinger speelt al sinds 2018 in de jeugdopleiding van Ajax, dat hem destijds transfervrij overnam van Sparta Rotterdam. In totaal speelde de fysiek sterke Milovanovic twaalf officiële wedstrijden namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. De vervanger van Milovanovic bij Jong Ajax staat ondertussen alweer klaar in de coulissen. De achttienjarige Dies Janse lijkt zich te kunnen opmaken voor een basisplaats bij Jong Ajax.

Milovanovic kreeg begin april te horen dat zijn contract bij Ajax formeel is opgezegd. Ook Ar’Jany Martha, Diyae Jermoumi, Raphaël Sarfo, Oualid Agougil, Nassef Chourak, Gabriel Misehouy, Rida Chahid, Rico Speksnijder en Yoram Boerhout beschikken over een aflopend contract bij Jong Ajax. Doelman Sten Kremers vertrekt naar De Graafschap, terwijl Alvaro Henry al te horen kreeg dat zijn aflopende contract niet zal worden verlengd.

Related posts