‘AS Monaco gaat vol voor Mikautadze’

AS Monaco gaat vol voor Georges Mikautadze, zo meldt Foot Mercato deze woensdagmiddag. Volgens het Franse medium vraagt Ajax een bedrag tussen de vijftien en twintig miljoen euro voor de aanvaller die komende zomer te bewonderen is met Georgië op het EWK in Duitsland. Naast Monaco hebben ook Stade Rennes en Atlético Madrid interesse in Mikautadze die naar verluid zelf wel oren zou hebben naar een transfer naar AS Monaco.

Mikautadze kwam afgelopen zomer voor een slordige zestien miljoen euro van FC Metz naar Ajax maar wist niet tot bloei te komen in Amsterdam en vertrok in de winter alweer op huurbasis terug naar FC Metz. Daar leefde hij weer helemaal op en scoorde in twintig Ligue 1-duels dertien keer en gaf daarnaast vier assists. FC Metz heeft in de huurdeal met Ajax een optie tot koop bedongen. Het zou gaan om een bedrag van tussen de tien en vijftien miljoen euro. Mikautadze heeft nog een contract tot medio 2028 bij Ajax.

Related posts