‘Toekomst Van de Beek, Tete én Klaassen lijkt bekend’

De toekomst van de voormalig Ajacieden Donny van de Beek, Davy Klaassen en Kenny Tete lijkt bekend. Door de Italiaanse media wordt Van de Beek in verband gebracht met Internazionale. Afgelopen zondag kwam zaakwaarnemer Guido Albers, die de belangen van Van de Beek behartigt, aan het woord bij ESPN. Over de toekomst van zijn cliënt zei hij: “Hij gaat in ieder geval niet terug naar Ajax’. Davy Klaassen, die juist bij Inter speelt, wordt op zijn beurt vooral genoemd bij Besiktas, dat hem wel (transfervrij) in zou willen lijven.

tenslotte is ook een terugkeer van Kenny Tete naar Ajax niet aan de orde: Fulham heeft de optie in het contract van Tete gelicht, waardoor de verdediger nog een extra jaar in de Premier League actief zal zijn. Het vorige contract van Tete verliep in de zomer, maar is nu met één jaar verlengd.

Ook Tete werd dus in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. Zelf gaf hij aan ooit terug te keren bij Ajax. Die transfer lijkt nu dus in ieder geval voorlopig van de baan. De rechtsback is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij Fulham, dat hem in 2020 overnam van Olympique Lyon.

Related posts