Damián van der Vaart verlengt contract bij Ajax tot 2025

Damián van der Vaart heeft zijn aflopende contract bij Ajax met een seizoen verlengd tot de zomer van 2025. De 17-jarige zoon van de oud-Ajacied Rafael van der Vaart deelde het nieuws zelf via zijn Instagram account en geeft aan blij te zijn met zijn contractverlenging. “Ik ben blij dat de club mijn contract heeft verlengd, zodat ik kan blijven werken aan mijn droom.”

In september afgelopen jaar maakte Ajax bekend de zoon van de oud-international over te nemen van het Deense Esjberg fB, waarmee hij dus in de voetsporen van zijn vader trad. Dit seizoen speelde het talent zijn wedstrijden in Ajax Onder 18. In ruim zeshonderd speelminuten wist de jeugdinternational een keer te scoren en stond hij twee keer aan de basis van een goal.

 

 

Related posts