Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli en gaat in gesprek met Vos

De officiële aankondiging dat Francesco Farioli de nieuwe trainer van Ajax wordt laat nog even op zich wachten, zo meldt De Telegraaf. Ondertussen wordt er ook al druk gespeculeerd over de invulling van de overige stafleden. Volgens De Telegraaf is het zeker dat Farioli meerdere assistenten mee wil nemen. Voor Dave Vos is in ieder geval plek in de technische staf van Farioli, aldus de ochtendkrant.

De 41-jarige trainer staat dit seizoen voor de groep bij Jong Ajax. Hij wordt gezien als toekomstig hoofdcoach van Ajax en kan bijtekenen. Voor Vos ligt naar verluidt een contract tot de zomer van 2026 klaar. Bij Potter was Vos eerste assistent geweest. Hoe Farioli zijn rol ziet, is nog niet duidelijk. Vos geeft zelf aan ‘goede gesprekken’ met de clubleiding van Ajax te voeren en voelt dat de intenties eveneens goed zijn, zo vertelt hij in gesprek met Ajax TV.

Related posts