‘Arsenal wil alles uit de kast halen om Hato naar Londen te halen’

Arsenal wil alles uit de kast halen om Jorrel Hato naar Londen te halen, zo laat transferjournalist Fabrizio Romano weten. Hato tekende onlangs een nieuw en verbeterd contract bij Ajax tot de zomer van 2028, maar dat weerhoudt volgens Romano  de Londenaren  niet van om in de zomer alsnog werk te maken van de komst van Hato.

‘Arsenal volgt Hato nog steeds en ze geloven erin dat hij in potentie een heel goede centrale verdediger is. Ze pushen nog steeds voor Hato en ze geloven erin dat ze voorop lopen in de strijd om zijn handtekening’, aldus Romano in de podcast Here We Go.

‘We zullen het zien in de zomer, of in de toekomst, maar Hato blijft een van de prioriteiten van Arsenal’, aldus Romano, die vrijdagochtend over de mogelijke transfer een bericht plaatst op X. Hij voegt eraan toe dat Arsenal Hato al maanden aan het scouten is en dat ze hem nog altijd volgen.

Related posts