Van der Meijde: ‘Ajax wilde Dest terughalen, maar die hond Mislintat wilde niet’

Andy van der Meijde denkt dat Sergiño Dest afgelopen zomer graag had willen terugkeren naar Ajax, zo blijkt uit een video die de oud-prof op Instagram heeft geplaatst. Dest werd in de zomer van 2023 gelinkt aan een terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA, maar uiteindelijk tekende hij bij PSV. Van der Meijde keek de kraker tussen Ajax en PSV zaterdagavond samen met Royston Drenthe en André Ooijer. Vanaf de bank zag het drietal hoe de twee ploegen elkaar in evenwicht hielden: 1-1.

“Die Dest, die heeft toch ook liever een Ajax-shirt aan, kom op man”, zegt Van der Meijde tijdens het kijken van het duel tussen de twee topploegen. Drenthe en Ooijer zijn het niet met de voormalig aanvaller eens. “Jullie moeten accepteren dat die jongens allang klaar zijn met Ajax”, aldus Drenthe. “Nee, echt niet. Ajax zit in je hart”, reageert Van der Meijde. “Ajax wilde hem (Dest, red.) al terughalen, hè. Maar die Mislintat wilde niet, die hond. Hij wilde gewoon geld verdienen”, aldus Van der Meyde.

Het filmpje werd ook gezien door Dest zelf. De vleugelverdediger reageerde politiek correct op het sociale medium onder de video door met twee emoji’s die huilen van het lachen niet te verraden of Van der Meyde inderdaad gelijk had dat hij best had willen terugkeren naar Ajax.

Related posts