Live Ajax – PSV: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt vanavond de thuiswedstrijd tegen PSV. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – PSV staat voor de 67ste keer op het programma. In Amsterdam won Ajax 35 maal en wist PSV 22 maal de drie punten te pakken. Vorig sezioen eindigde de wedstrijd in 1-2 en wisten De Jong, Gutierrez en Lucca de doelpunten te maken. PSV is momenteel de koploper met 55 punten uit  19 wedstrijden. Ajax staat vijfde met 34 punten uit 19 wedstrijden.

Gözübüyük aangesteld als arbiter
Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. Gözübüyük wordt in Amsterdam geassisteerd door Erwin Zeinstra en Johan Balder. Joey Kooij is de vierde official en Pol van Boekel is de VAR van dienst. Ajax – PSV begint vanavond om 20:00 uur.

Vermoedelijke opstelling Ajax, Henderson in de basis
John van ’t Schip voert enkele wijzigingen door in de selectie ten opzicht van de uitwedstrijd tegen Heracles van vorige week. Jordan Henderson zal in de basis starten waardoor Benjamin Tahirovic zal plaatsnemen op de bank. Devyne Rensch schuift op naar de positie van linksback, ten koste van Ar’jany Martha. Ook Steven Bergwijn keert terug in de basis en daarvoor wordt Carlos Forbs geslachtofferd.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gooijer, Sutalo, Hato, Rensch; Henderson, Hlynsson, Taylor; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Til, Schouten, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts