Jong Ajax pakt punt in Breda: 1-1

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen NAC Breda. De ploeg van Dave Vos leek vertrouwen te hebben getankt na de knappe overwinning op Willem II en de thuisploeg had dan ook moeite met het spel van Jong Ajax. De beste mogelijkheid was voor de thuisploeg na ruim een kwartier spelen. Aanvaller Sigurd Haugen sprintte met de bal aan zijn voet richting het doel van Charlie Setford en schoot vervolgens rakelings naast. Toch kwam Jong Ajax op voorsprong en het was Godts die daar verantwoordelijk voor was. In de tweede helft leek Jong Ajax stand te houden maar uiteindelijk wist NAC via Omgba toch nog de gelijkmaker te scoren. Over twee weken, na de interlandperiode, komt hekkensluiter TOP Oss op bezoek in Amsterdam.

Opstelling Jong Ajax: C. Setford; Jermoumi (46. Sarfo), Aertssen, Kaplan (46. Verschuren), Martha (46. Agougil); Brandes, Chourak, Salah-Eddine (76. Gorter); Idumbo Muzambo, Banel, Godts (63. Kalokoh)

Related posts