Live Ajax – Brighton: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Donderdagavond speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen Brighton in de groepsfase van de Europa League. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax en Brighton treffen elkaar voor de tweede keer in Europees verband. Op 26 oktober was de eerste ontmoeting in de groepsfase van de Europa League en verloor Ajax met 2-0 onder interim-trainer Hedwiges Maduro. Roberto De Zerbi, manager van Brighton & Hove Albion, kan tegen Ajax niet beschikken over Tariq Lamptey en verwacht een heel ander Ajax onder trainer Van ’t Schip.

Dabanovic aangesteld als arbiter
Nikola Dabanovic is door de UEFA aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. De scheidsrechter uit Montenegro wordt terzijde gestaan door zijn landgenoten Vladan Todorovic en Srdjan Jovanovic. Milos Boskovic, ook uit Montenegro, is de vierde official in de Johan Cruijff Arena. Het thuisduel in de groepsfase van de UEFA Europa League begint om 18:45 uur.

Van ’t Schip wil Ajax zien tegen Brighton
‘Wij gaan ‘als Ajax’ spelen, die intentie moet je hebben.’, zijn de woorden van John van ’t Schip tijdens de persconferentie. ‘We gaan vooruit en daarin zal het morgen wel anders zijn dan Brighton-uit. Dat is in ieder geval de intentie. Hoe we dat precies gaan aanpakken, zien we morgen. We hebben morgen een nieuwe wedstrijd, tegen een hele goede tegenstander. Het is interessant om te zien hoe we daarop reageren, wat de afgelopen wedstrijden met het vertrouwen heeft gedaan. We kunnen veel beter dan we hebben laten zien, daar werken we hard aan’, aldus Van ’t Schip die Branco van den Boomen moet missen wegens een knieblessure.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts