Video: Kale en Kokkie in strijd met het degradatiespook

We hebben in dit rampzalige seizoen veel dingen besproken: gifbekers die moeten worden geleegd, miskopen die maar niet renderen, pijnlijke verliespartijen, chaos in de directiekamers van Ajax, maar over het feit dat de Amsterdammers nu op de allerlaatste plek staat in de Eredivisie is nieuw. Ajax toonde zondag in Eindhoven een fraai teken van leven, maar in de tweede helft storten Ajax in als een kaartenhuis. Kale en Kokkie, volgen al meer dan 10 jaar voor AT5 Ajax op de voet. Dat hun club nu op de laatste plek staat doet ze pijn, maar gelukkig zijn de ras-Ajacieden altijd optimistisch. Want John van ’t Schip begint vandaag als trainer en ze zagen ook positieve punten in de dramatische wedstrijd tegen PSV. Toch gaat zondag 29 oktober in de boeken als een inktzwarte dag voor alle Ajaxfans.

Related posts