KNVB: Komende week duidelijkheid over restant RKC – Ajax

De KNVB verwacht in de loop van de komende week duidelijkheid te kunnen verschaffen over het restant van RKC Waalwijk – Ajax, zo meldt De Telegraaf. Wegens een botsing tussen Brian Brobbey en Etienne Vaessen werd het duel gestaakt en ging alle aandacht naar de goalie van de club uit Waalwijk. ‘We zijn in overleg met de clubs. Het is niet de verwachting dat daar vandaag duidelijkheid over zal komen. We gaan eerder uit van maandag of in de loop van komende week’, aldus een woordvoerder van de KNVB tegenover De Telegraaf.

Het duel tussen Ajax en RKC Waalwijk werd in de 84ste minuut gestaakt. Aanvankelijk nog tijdelijk wegens de zorgelijke situatie van doelman Vaessen, maar later werd de wedstrijd ook definitief gestaakt. De staat van de spelers van RKC Waalwijk, die zich als vanzelfsprekend zorgen maakten om hun teamgenoot, maakte het niet mogelijk om het laatste fluitsignaal te halen.

Op het moment dat de wedstrijd gestaakt werd, stond Ajax met 2-3 voor in Waalwijk. Ajax kwam eerder al op een 0-1 en 1-2 voorsprong via Brian Brobbey en Steven Bergwijn, maar telkens kwam RKC Waalwijk terug in de wedstrijd. In de 57ste minuut vervolgens, schoot Steven Berghuis droog raak in de korte hoek. Hierna werd er bijna een halfuur niet meer gescoord, voordat het duel dus definitief werd gestaakt.

Related posts