Live FC Twente – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Zondagmiddag om 14:30 uur speelt Ajax de uitwedstrijd tegen FC Twente. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
FC Twente – Ajax staat voor de 56ste keer op het programma en voor Ajax is het al jarenlang een zeer lastige uitwedstrijd. Vorig seizoen kwam Ajax via Tadic nog op voorsprong maar verloor het uiteindelijk met 3-1. FC Twente is met negen punten uit drie wedstrijden goed aan het seizoen begonnen. Ajax speelde al twee keer gelijk en zal dus moeten winnen om te klimmen op de ranglijst.

Makkelie aangesteld als arbiter
De KNVB heeft Danny Makkelie aangesteld als scheidsrechter voor FC Twente – Ajax. Makkelie wordt daarbij ondersteund door assistent-scheidsrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries, terwijl Marc Nagtegaal de vierde official is. Erwin Blank is tijdens de wedstrijd de VAR en hij krijgt hulp van Rogier Honig.

Steijn heeft Berghuis en Bergwijn weer terug 
Trainer Maurice Steijn kan zondag in Enschede weer beschikken over Steven Berghuis en Steven Bergwijn en daar is Steijn zeer blij mee. Berghuis was de eerste drie wedstrijden geschorst na een akkefietje in de laatste wedstrijd van vorig seizoen, ook tegen FC Twente. Bergwijn moest de wedstrijd tegen Fortuna Sittard laten schieten maar is weer fit verklaard. Gerónimo Rulli, Ahmetcan Kaplan en Remko Pasveer zijn al langere tijd afwezig maar verder beschikt Steijn over een fitte selectie. FC Twente – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts