Live Fortuna Sittard – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Zondagmiddag om 14:30 uur speelt Ajax de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Fortuna Sittard – Ajax staat voor de 23ste keer op het programma. In Sittard wist Ajax vijftien keer te winnen terwijl de thuisploeg vier keer de drie punten wist te pakken. Vorig seizoen won Ajax met 2-3 door doelpunten van Taylor, Rensch en Brobbey.

Van der Eijk aangesteld als arbiter
De KNVB heeft Sander van der Eijk aangesteld als scheidsrechter voor deze wedstrijd. Van der Eijk krijgt daarbij ondersteuning van assistent-scheidsrechters Rogier Honig en Joost van Zuilen, terwijl Rob Dieperink de vierde official is. Jochem Kamphuis fungeert vanuit Zeist als VAR.

Steijn kan beschikken over zomeraankopen
Waar tegen Ludogorets enkele zomeraankopen niet speelgerechtigd waren kan trainer Steijn zondagmiddag wel over zijn gewenste versterkingen beschikken, die hem meerdere mogelijkheden bieden. Josip Sutalo, Chuba Akpom en Georges Mikautadze zouden hun debuut kunnen maken in Sittard.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts