Ajax verlengt contract Kian Fitz-Jim en verhuurd hem aan Excelsior

Ajax en Kian Fitz-Jim hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract, zo meldt de club via de officiële website. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2024. De vernieuwde verbintenis van Fitz-Jim loopt tot en met 30 juni 2027. Daarnaast is Ajax met Fitz-Jim en Excelsior overeengekomen dat hij per direct voor de rest van dit seizoen op huurbasis voor de Rotterdamse club uitkomt.

De 20-jarige middenvelder  kwam in de zomer van 2019 over van AZ. Op 21 december 2020 debuteerde hij in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Telstar – Jong Ajax: 2-1. Sindsdien speelde de rechtspoot 88 wedstrijden voor de beloften en scoorde hij vier keer. Op 8 januari van dit jaar maakte hij zijn debuut in het eerste elftal tijdens de wedstrijd NEC – Ajax: 1-1. Tot nu toe kwam de jeugdinternational in vier officiële duels uit voor de hoofdmacht.

Related posts