‘Akpom gaat Ajax minimaal zeventien miljoen euro kosten’

Gisteren werd bekend dat Ajax interesse heeft om Chuba Akpom over te nemen van Middlesbrough. De Engelsman, die ook een Nigeriaans paspoort heeft, werd afgelopen seizoen topscorer in de Engelse Championship met 28 doelpunten. De verwachte transfersom is inmiddels ook bekend: Middlesbrough wil minimaal zeventien miljoen euro hebben voor Akpom, zo meldt Sky Sports.

De 27-jarige aanvaller staat ook in de belangstellingn van Sheffield United en het Franse RC Lens. Lens zou zelfs al een bod van 9,2 miljoen euro hebben neergelegd bij Middlesbrough. Dat is door de Championship-club echter resoluut van tafel geveegd. Het bod was niet toereikend en bovendien wil Middlesbrough pas verkopen als men een vervanger voor de voormalig jeugdinternational van Engeland heeft gevonden.

Related posts