Video: Kale en Kokkie en de kopzorgen over Ajax

“Het kan dooien, het kan vriezen. Je kan winnen of verliezen. Maar een betere club dan deze, is er niet”: het is een deel van het couplet van het beroemde Ajax-nummer van Kees Prins. Maar de laatste tijd is het maar de vraag of dit nog wel klopt. Berghuis vroeg zich hardop af of Ajax de verwachtingen kan waarmaken dit seizoen en daar sluiten Kale en Kokkie zich bij aan. “Hij is niet de enige speler die dat denkt he”, zegt Kokkie over het interview van Berghuis. Kokkie denkt dat er misschien meer Ajacieden het voorbeeld van Dusan Tadic zullen volgen en binnenkort zomaar eens kunnen vertrekken bij de Amsterdammers. “Dus wie is de volgende die gaat en wanneer gaat het stoppen”, vraagt Kokkie zich af. “Deze gasten (Berghuis, red.) zeggen precies wat de supporters denken”, aldus een geïrriteerde Kokkie.

Related posts