‘Dortmund krijgt last minute forse concurrentie van West Ham in strijd om handtekening Álvarez’

West Ham United lijkt zich plots in de strijd te werpen om de handtekening van Edson Álvarez, zo meldt het Duitse Bild. Arsenal heeft namelijk zijn zinnen gezet op WestHam speler Declan Rice. The Gunners willen naar verluidt een slordige 107 miljoen(!!) euro op tafel te leggen voor de middenvelder van West Ham United. Het vertrek van Rice kan mogelijk gevolgen hebben voor Ajax én Dortmund. The Hammers zien in Edson Álvarez namelijk een vervanger van Rice. 

West Ham is het erover eens dat Rice met zijn kwaliteiten niet een-op-een is te vervangen. Vandaar dat West Ham zijn pijlen richt op zowel James Ward-Prowse als Álvarez. De middenvelder van Southampton zou voor meer creativiteit, dreiging vanuit standaardsituaties en leiderschap moeten zorgen, terwijl Álvarez meer defensief is ingesteld. De Mexicaan van Ajax wordt door The Telegraph geroemd vanwege zijn sterke fysiek en veelzijdigheid.

West Ham zal voor de komst van Álvarez de strijd aan moeten gaan met Dortmund, dat volgens Bild al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met de centrumverdediger annex defensieve middenvelder. Álvarez moest toezien hoe Ajax in de zomer van 2022 voor een transfer naar Chelsea ging liggen, maar zou met een overgang naar West Ham alsnog de stap naar de Premier League kunnen maken.

Related posts