‘Álvarez persoonlijk akkoord met Borussia Dortmund’ Of toch niet?

Edson Álvarez heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Borussia Dortmund, zo schrijft althans het Duitse Ruhr Nachrichten. Álvarez zegt niet te kunnen wachten en uit te kijken naar het spelen in het stadion van Borussia Dortmund en voor de fans. De Mexicaan stond ook in de belangstelling van Bayern München maar die club haakte recent af.  

UPDATE 29-5 20:20uur:
Er is nog geen sprake van een concrete aanbieding, laat staan van een persoonlijk akkoord, zo schrijft de journalist van de Duitse tak van Sky Sport; Florian Plettenberg maandagavond op Twitter. Alvarez staat al enige tijd in de belangstelling Dortmund  maarvolgens Plettenberg is er dus zeker ook nog geen mondelinge overeenkomst tussen de club en speler. Álvarez wacht nog altijd op verdere stappen van Borussia Dortmund, toch haast lijkt te moeten gaan maken, want naar verluidt heeft Álvarez ook twee andere ‘concrete’ aanbiedingen in beraad. Om welke clubs het gaat, is niet bekend, maar eerder werd gemeld dat er ook interesse is uit de Premier League.

Related posts