Live Ajax – FC Utrecht: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend twee tekeningen winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – FC Utrecht staat voor de 52ste keer op het programma en daarvan wist Ajax 39 keer de drie punten in Amsterdam te houden. De club uit de Domstad won zes keer zoals vorig seizoen (0-1). Eerder dist seizoen won Ajax in Utrecht met 0-2 door doelpunyen van Brobbey en Berghuis. Ajax staat momenteel op de derde plaats met 66 punten uit 32 wedstrijden. FC Utrecht vinden we terug op een zevende plek met 51 punten uit 32 wedstrijden.

Nijhuis aangesteld als arbiter
Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. De scheidsrechter uit Enschede wordt zondag in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door Charles Schaap en Freek Vandeursen. De VAR is Rob Dieperink.

Berghuis nog steeds twijfelgeval
John Heitinga start zondagmiddag zeer waarschijnlijk met dezelfde elf als tegen FC Groningen. Steven Berghuis is nog steeds een twijfelgeval terwijl Francisco Conceição dit seizoen niet meer in actie komt. Ajax moet nog vier punten weten te halen om de derde plek veilig te stellen. Volgende week gaat de ploeg van Heitinga nog op bezoek bij FC Twente.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Geronimo Rulli, Devyne Rensch, Jurrien Timber, Jorrel Hato, Owen Wijndal, Edson Álvarez, Kenneth Taylor, Mohammed Kudus, Steven Bergwijn, Dusan Tadic, Brian Brobbey.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts