Video: Kale en Kokkie en de zwarte rook in Groningen

Dat dit niet het allerleukste seizoen is om Ajax te zijn is duidelijk, maar afgelopen zondag was weer een middag om snel te vergeten Ajacieden. Deze keer was het niet Ajax die Kale een klote weekend bezorgden, maar fans van FC Groningen. Na iets meer dan 8 minuten voetballen gooiden supporters van FC Groningen tot twee keer toe rookbommen op het veld. Waardoor de wedstrijd definitief afgelast werd. Kale zal het deze aflevering zonder zijn wederhelft Kokkie moeten doen, aangezien Kokkie onder het mes gaat vanwege een nieuwe knie. Kale was niet heel erg onder de indruk van het vuurwerk in Groningen. “In de tijd van De Meer gooiden we ook nog wel eens wat vuurwerk op het veld”, vertelt hij. Toch baalt hij wel dat de wedstrijd is afgelast. “Het is een triest verhaal”. De uitwedstrijd van Ajax tegen FC Groningen wordt dinsdagmiddag zonder supporters uitgespeeld. Het resterende deel van de wedstrijd begint om 15.00 uur. Er zijn nog 81 minuten te spelen.

Related posts