FC Groningen – Ajax definitief gestaakt na veldbestormer en rookbommen

De wedstrijd FC Groningen-Ajax is definitief gestaakt. Rond de zesde minuut werd er vuurwerk op het veld gegooid en betrad een ‘supporter’ de grasmat van de Euroborg. De spelers gingen tijdelijk naar binnen, maar kwamen na een kwartier weer het veld op. Echter ging het opnieuw mis en werd er weer een rookbom op het veld gegooid waardoor arbiter Manschot voor de tweede keer de wedstrijd moest staken. De spelers van Ajax kwamen na een minuut of twintig nog wel terug om het uitvak te bedanken voor hun korte steun in Groningen. Wanneer en of de wedstrijd zal worden ingehaald is nog niet bekend.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Hier wordt je toch helemaal gek van wat gaan we daar nu eens aan doen misschien de ploeg straffen waarvan de rommel op het veld gegooid wordt die hebben dan verloren en de tegenstander met drie punten naar huis , maar wel even uitzoeken of de gooier wel een supporter van de gestrafte ploeg is.

Comments are closed.