Video: Kale en Kokkie en de speelminuten van Tadic

Opnieuw weet Ajax niet te winnen en daarom zijn Kale en Kokkie ook weer ouderwets chagrijnig. Ajax heeft dit seizoen geen topper weten te winnen in de Eredivisie. De ras-Ajacieden zagen afgelopen zaterdag een hoop dingen die beter kunnen. Zo mag aanvoerder Tadic echt wel een keertje gewisseld worden en Álvarez moet stoppen met kopstoten uitdelen. Er was gelukkig nog wel iets klasse, namelijk de zeventienjarige Jorrel Hato. “Hij was gewoon voor de derde keer man of the match”, vertelt Kokkie. “Eindelijk weer echt een Ajax-voetballer”, vult Kale aan. Aanstaande zondag staat er een wedstrijd op het programma tegen FC Groningen en dat wordt zeker geen appeltje-eitje, volgens de mannen. “Je kan je borst natmaken”, zegt Kale. “Want ze willen het seizoen goedmaken door te winnen van Ajax, dus je kan je borst natmaken”.

Related posts