Video: Kale en Kokkie en Ajax blijft maar verliezen

Kale en Kokkie zijn niet meer teleurgesteld of chagrijnig, maar simpelweg gewoon somber dat het Ajax keer op keer niet weet te winnen in topwedstrijden. Ajax verliest met penalty’s van PSV, waardoor de Amsterdammers kunnen gaan ruiken aan de Conference League. “Het was een verschrikking”, zo beschrijft Kale de bekerfinale van Ajax tegen PSV afgelopen zondag. Het was vooral een wedstrijd van zeiken en tackles en Kokkie irriteerde zich mateloos eraan. “Ik denk dat ik die Luuk de Jong echt doormidden had getrapt”, vertelt hij. De twee Ajacieden zijn inmiddels ook helemaal klaar met het bestuur van Ajax. “Waar is verdomme die RVC als de club in de fik staat”, vraagt Kale zich af. “Het is tijd dat Van der Sar gaat vertrekken”, vult Kokkie aan.

Related posts