Ajax Vrouwen hebben landstitel in vizier na winst op FC Twente (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag een belangrijke overwinning behaald op de vrouwen van FC Twente. In eigen huis wonnen de Ajacieden met 1-0 en daardoor heeft de ploeg van Suzanne Bakker de koppositie overgenomen van de Tukkers, met nog één competitiewedstrijd op het programma. Hoekstra scoorde na een klein kwartier de 1-0 maar gemakkelijk hadden de vrouwen het daarna niet. FC Twente zag de paal en de lat in de weg staan en wisten de Ajax Vrouwen het knap lastig te maken. De ploeg van Bakker hield in de slotfase knap stand en boekte daarmee een hele belangrijke 1-0-overwinning in de jacht op de landstitel. De Ajax Vrouwen spelen op 7 mei de kampioenswedstrijd op bezoek bij PEC Zwolle. Het duel met de Zwollenaren begint om 14:30 uur.

Related posts