Jong Ajax in doelpuntrijk duel langs Jong PSV: 5-4 (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen Jong PSV met 5-4 gewonnen. Francisco Conceição was met twee doelpunten uitblinker aan Amsterdamse zijde. Ook Lorenzo Lucca en Mika Godts waren trefzeker.

Jong Ajax wist na ruim een half uur spelen een 3-0 voorsprong te pakken via treffers van Lucca, Godts en Conceição maar ging toch de rust in met een 3-2 voorsprong. In de 41e minuut maakte Saibari na een solo de 3-1 en op slag van rust volgde de 3-2 via Colyn, die uit een vrije trap doelman Tom de Graaff kansloos liet. Na de thee ging het doelpuntenfestijn gewoon door want nadat Seelt met een eigen doelpunt zorgde voor de 4-2 scoorde Leysen niet veel later de 4-3. Toch had Jong Ajax weer een antwoord en maakte Conceição de 5-3. In blessuretijd werd het alsnog 5-4, maar die goal kwam te laat om de zege van Jong Ajax nog in gevaar te brengen.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff, Regeer (62. Jermoumi), Aertssen, Warmerdam, Gooijer (76. Rasmussen), Hlynsson, Vos (62. Delgado), Misehouy (83. Idumbo Muzambo), Conceição (62. Martha), Lucca, Godts.

 

 

Related posts