Video: Kale en Kokkie zijn strontchagrijnig na gelijkspel Ajax

Het gezegde is na regen komt zonneschijn, maar nadat het flink heeft geregend bij Ajax, lijkt het erop dat er weer een storm aankomt. Want Ajax wint niet van Go Ahead Eagles, waardoor het kampioenschap nog verder weg is dan het al was. Vanzelfsprekend zijn Kale en Kokkie strontchagrijnig deze maandag.

Ze snappen niet dat Ajax het wederom niet kan opbrengen tegen een kleine club uit de Eredivisie. Kale heeft zelfs geen zin meer in de halve finale van de beker aanstaande woensdag tegen Feyenoord. “Ze moeten gewoon niet in die bus stappen woensdag”, zegt hij boos.Het lijkt erop dat de laatste wedstrijden van Ajax vooral gaat om de tweede plek: een strijd waar Kale en Kokkie niet bepaald naar uitkijken. Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk is het volgens de mannen echt tijd dat Edwin van der Sar uit zijn ‘ivoren toren’ komt. En dan het liefst aanschuift bij Kale en Kokkie om tekst en uitleg te geven.

Related posts