Live Go Ahead Eagles – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax gaat zondag op bezoek in Deventer voor de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Go Ahead Eagles – Ajax staat voor de 32ste keer op het programma. Ajax won 21 keer maar de afgelopen drie duels tegen de club uit Deventer lukte dat niet. Vorig seizoen verloor Ajax in Deventer met 2-1 en speelde het thuis met 0-0 gelijk. Dit seizoen eindigde het duel in de Johan Cruijff Arena in 1-1.

Van der Eijk aangesteld als arbiter
Sander van der Eijk is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor deze wedstrijd. De 31-jarige Van der Eijk wordt in De Adelaarshorst geassisteerd door Charles Schaap en Richard Polman. Robin Hensgens is de vierde official en Stan Teuben is de VAR van dienst.

Klaassen vervangt Taylor
Davy Klaassen lijkt zondag in de basis te beginnen en dit gaat ten koste van Kenneth Taylor. Verder zal John Heitinga geen wijzigingen aanbrengen waardoor Jorge Sánchez zijn basisplaats behoudt. Devyne Rensch lijkt nog niet geheel hersteld en het is niet bekend of Rensch fit genoeg is voor een plek op de bank.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts