F-side is getreuzel rond nieuwe TD spuugzat: ‘Het heeft nu lang genoeg geduurd! Wij willen Overmars terug!’

De F-side is het getreuzel van de clubleiding van Ajax meer dan zat. Vrijdagochtend kwam De Telegraaf met het nieuws dat de beoogde kandidaat Julian Ward de stekker uit de onderhandelingen heeft getrokken, nadat beide partijen het niet eens konden worden over de randzaken. De Duitser Sven Mislintat is nu geïdentificeerd als nieuwe directeur voetbalzaken. De harde kern van Ajax voelt daar echter niets voor en ziet maar één gewenste opvolger voor Marc Overmars: Overmars zelf. ‘Het heeft nu lang genoeg geduurd! Wij willen Overmars terug!’, aldus de F-side via de social media kanalen.

Overmars is na zijn vertrek bij Ajax in eenzelfde functie aan der slag bij het Belgische FC Antwerp.

Related posts