Ajax wil transfervrij vertrek Hansen voorkomen

Ajax probeert een transfervrij vertrek van Sontje Hansen te voorkomen. De club heeft de aanvaller een driejarig contract aangeboden tot en met de zomer van 2026, zo weet Fabrizio Romano dinsdagmiddag te melden via Twitter. Of Hansen nog wel open staat voor een langer verblijf, is onduidelijk. Onder Alfred Schreuder kreeg hij geen speelminuten en werd hij ook niet meegenomen op het trainingskamp zonder WK-gangers waardoor veel talenten een kans kregen. Dit seizoen moet de aanvaller het dan ook vooral doen met minuten voor Jong Ajax maar is ook daar geen basisspeler meer. Inmiddels zou Hansen in de belangstelling staan van FC Augsburg maar met een transfervrije status zullen meer clubs volgen als hij daadwerkelijk niet bijtekent bij Ajax.

Related posts