Live SC Heerenveen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zondag de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
SC Heerenveen – Ajax staat voor de 38ste keer op het programma en in Friesland won Ajax achttien keer, waaronder de laatste acht edities. SC Heerenveen won slechts één van zijn laatste zeven duels terwijl Ajax onder John Heitinga zes zeges op rij wist te boeken. Vorig seizoen won Ajax met 0-2 door doelpunten van Haller en Neres. De wedstrijd in het Abe Lenstra stadion begint zondag om 14:30 uur.

Manschot aangesteld als arbiter
Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor deze wedstrijd. De veertigjarige arbiter wordt zondag in Friesland bijgestaan door assistenten Joost van Zuilen en Freek Vandeursen. Richard Martens is de vierde official en Erwin Blank is de VAR van dienst.

Van Wonderen: ‘Zondag worden we weer getest op het allerhoogste niveau’
Zondagmiddag om 14.30 uur staan SC Heerenveen en Ajax tegenover elkaar in het Abe Lenstra stadion. Kees van Wonderen zag zijn ploeg de afgelopen wedstrijden goed spelen tegen koploper Feyenoord en FC Twente. Ook nu hoopt hij tegen Ajax het publiek te kunnen vermaken. ‘Het stadion is uitverkocht, dus dat is mooi. In elke wedstrijd leg je ergens een accent. Dat kan verdedigend zijn of in het drukzetten. Je wilt dichtbij blijven waar we mee bezig zijn’. Van Wonderen kan in ieder geval geen beroep doen op spits Karlsbakk. ‘Hij is ziek dus daar houd ik geen rekening mee voor zondag. Hoe de opstelling er uit gaat zien, ga ik niet vertellen. Zondag worden we weer getest op het allerhoogste niveau’.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts