Jong Ajax fors onderuit op bezoek bij FC Eindhoven: 5-1

Jong Ajax heeft vrijdagavond een forse nederlaag geleden op bezoek bij FC Eindhoven. De ploeg van Dave Vos ging met maar liefst 5-1 onderuit en is het inmiddels gezakt naar een zeventiende plaats in de competitie. FC Eindhoven kwam al vroeg op voorsprong maar kort daarop wist Hlynsson de 1-1 te scoren. Met nog tien minuten op de klok in de eerste helft verdedigde Jong Ajax lankmoedig uit en profiteerde de thuisploeg optimaal via Evan Rottier. Hij schoot FC Eindhoven weer op voorsprong. In de tweede helft liep de thuisploeg uit naar een 5-1 voorsprong en miste Hlynsson in de slotfase nog een strafschop. 

Opstelling Jong Ajax: Setford; Regeer (60. Jermoumi), Aertssen, Warmerdam, Gooijer; Vos (70. Delgado), Hlynsson, Fitz-Jim (60. Hansen); Martha, Banel, Godts (82. Idumbo Muzambo)

Related posts