Ajax Vrouwen winnen van Excelsior: 0-3

De Ajax Vrouwen hebben gedaan wat ze moesten doen in de Azerion Vrouwen Eredivisie: winnen. In Rotterdam versloeg de ploeg van Suzanne Bakker Excelsior met 0-3. In de eerste helft opende Sabajo (foto) de score en dat was tevens de ruststand. In de tweede helft wist Eshly Bakker met twee treffers de wedstrijd te beslissen. Na de winst in Rotterdam staan de Ajax Vrouwen nu in ieder geval twee punten achter de lijstaanvoerder FC Twente dat zelf niet in actie kwam door sneeuwval in Enschede. De eerstvolgende wedstrijd voor de Ajax Vrouwen is op zondag 26 maart. Op sportcomplex de Toekomst is VV Alkmaar de tegenstander.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Kardinaal (70. Van der Linden), De Sanders, Doorn, Weerden (85. Keijzer); Spitse (60. Grant), Sabajo, Van Gool; T. Hoekstra (85. Kruize), Leuchter, Bakker

Related posts