Video: Kale en Kokkie en de zakelijke overwinning van Ajax

Spectaculair was het niet, maar met de 1-0 winst op NEC haalde Ajax zijn 1500e Eredivisie zege binnen. Kale en Kokkie vinden de winst van Ajax vooral ‘zakelijk’ en zijn opgelucht dat Ajax gewoon de drie punten binnen heeft. Tot het eind van het seizoen staan er onder meer nog twee wedstrijden met Feyenoord op het programma, ook speelt Ajax nog tegen PSV, AZ en FC Twente. Niet de makkelijkste affiches, toch gaat Kokkie die duels met vertrouwen tegemoet. “Ik denk dat ze alles opsparen voor die potten. En die gaan we gewoon winnen.” Daarnaast bespreken de mannen Valentijn Driessen, Joey Kooij, Feyenoord, de huidige vorm van Bergwijn en uiteraard de vragen van de cameraman bij de persconferentie. Kortom: een uitzending vol kritische noten, met hier en daar een bulderende lach van Kale.

Related posts