Jong Ajax onderuit tegen TOP Oss: 1-2

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen TOP Oss met 1-2 verloren. Trainer Dave Vos kon maandagavond beschikken over zes Ajacieden die zondagmiddag bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal zaten voor het thuisduel met NEC. Zo verschenen Youri Regeer, Jorrel Hato, Youri Baas, Kian Fitz-Jim, Francisco Conceição en Lorenzo Lucca aan de aftrap tegen TOP Oss. Toch wisten de bezoekers vlak voor rust de openingstreffer te scoren. In de tweede helft drong Jong Ajax goed aan en kreeg het kansen op de gelijkmaker maar het was Tejan die de 0-2 liet aantekenen. Enkele minuten later maakte Hlynsson de 1-2 en daar bleef het uiteindelijk ook bij.

Opstelling Jong Ajax: Setford; Regeer, Aertssen (65. Warmerdam), Hato, Baas; Vos (65. Godts), Fitz-Jim, Hlynsson; Conceição, Lucca, Van Axel Dongen (73. Banel)

Related posts