Live Ajax – NEC: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondagmiddag om 16:45 uur de thuiswedstrijd tegen NEC. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – NEC staat voor de 41ste keer op het programma en in Amsterdam verloor Ajax nog nooit van de ploeg uit Nijmegen. NEC wist op bezoek bij Ajax zes keer een puntje te pakken en deed dat afgelopen januari ook in de thuiswedstrijd. Davy Klaassen schoot Ajax nog wel op voorsprong maar Dimata zorgde uiteindelijk voor de 1-1 eindstand.

Kamphuis aangesteld als arbiter
Jochem Kamphuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor deze wedstrijd. Hij wordt zondag in de Johan Cruijff Arena bijgestaan door assistenten Roy de Nas en Bas van Dongen. Martin Pérez is de vierde official en Marc Nagtegaal is de VAR van dienst.

Vermoedelijke opstelling: Heitinga houdt vast aan vertrouwde namen
John Heitinga lijkt geen wijzigingen door te voeren in de opstelling voor deze wedstrijd. In het bekerduel met De Graafschap koos Heitinga er wel voor om zijn elftal flink door elkaar te gooien, maar alle spelers die toen een kans kregen moeten nu weer genoegen nemen met een plek op de bank.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Geronimo Rulli, Devyne Rensch, Jurrien Timber, Edson Álvarez, Owen Wijndal, Steven Berghuis, Davy Klaasse, Kenneth Taylor, Mohammed Kudus, Dusan Tadic, Steven Bergwijn

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts