Ajax Vrouwen spelen gelijk in Klassieker: 1-1 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Feyenoord niet in winst weten om te zetten. In de Johan Cruijff Arena kwamen de bezoekers vlak na rust op voorsprong door een treffer van Bennink. Lang kon Feyenoord niet van de voorsprong genieten, want Ashleigh Weerden zorgde twee minuten later alweer voor de gelijkmaker. Ondanks een veldoverwicht, konden de Ajax Vrouwen de zege niet meer binnenhalen. De eerste vrouweneditie van Ajax – Feyenoord in de Johan Cruijff Arena werd voor ruim dertigduizend supporters gespeeld. Daarmee werd dit weekeinde direct een record gevestigd in de Azerion Eredivisie voor vrouwen. Het oude record van vorig jaar (14.618 toeschouwers bij de Klassieker, afgelopen jaar in De Kuip) werd met 33.742 toeschouwers fors verbeterd. 

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Kardinaal (69. Van Gool), De Sanders, Doorn, Weerden (80. E. Bakker); Spitse, Sabajo (80. Verhoeve), Noordam (80. Van der Linden); Grant, Leuchter, T. Hoekstra

Related posts