‘Ten Hag aast na Antony en Martinez ook op Kudus’

Erik ten Hag wil de selectie van Manchester United de komende zomer versterken en zijn oog is daarbij wederom onder andere gevallen op een Ajacied, zo meldt The Manchester Evening News. Eerder haalde Ten Hag al Lisandro Martínez en Antony weg bij Ajax. Nu wordt ook Mohammed Kudus genoemd. Ten Hag zou ervan overtuigd zijn dat Kudus kan excelleren in de Premier League. 

Naast Kudus worden ook Napoli aanvaller Victor Osimhen en de Portugees Goncalo Ramos van Benfica genoemd.

Related posts

1 Comment

  1. Panna

    Alleen de supporters kunnen met hun stem Ajax ervan weerhouden Kudus te verkopen. Anders is het over en uit. Ten Hag blijkt een meedogenloze rover te zijn. In het bedrijfsleven zou dat niet kunnen. Daar hebben ze geregeld dat je gedurende een vastgestelde tijd met je poten van de belangen van je vorige werkgever moet afblijven. Waarom in de voetballerij niet?

Comments are closed.