Jong Ajax nipt onderuit bij Willem II: 2-1

Jong Ajax is er vrijdagavond niet in geslaagd om een goed resultaat te behalen op bezoek bij Willem II. In Tilburg ging de ploeg van trainer Vos met 2-1 onderuit. Nummer vijf Willem II begon sterker aan het duel in de 26e speelronde van de Keuken Kampioen Divisie en kwam na 25 minuten op een 2-0 voorsprong door treffers van Heerkens en Svensson. Vlak voor rust kwam Jong Ajax terug in de wedstrijd door een fraaie vrije trap van Hlynsson. In de tweede helft bleef Jong Ajax aandringen en was het in de slotfase naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar die viel uiteindelijk niet.

Opstelling Jong Ajax: Setford; Gooijer, Aertssen, Warmerdam, Baas (59. Jermoumi); Vos, Godts (88. Delgado), Hlynsson; Martha (59. Idumbo Muzambo), Banel, Van Axel Dongen (46. Hansen).

Related posts