Video: Kale en Kokkie blijven realistisch na winstpartijen Ajax

Kokkie is nog steeds op vakantie, dus moet Kale voor nog een keertje het alleen doen tijdens een aflevering van Kale en Kokkie. De kale Ajaxfan is duidelijk over de wedstrijd: ‘Het was een draak van een eerste helft’.

Toch weet Ajax met 3-1 te winnen van RKC. Gelukkig is Kale niet helemaal alleen deze aflevering, want Kokkie maakt speciaal voor de cameraman en Kale een video vanuit België over Ajax. Ook hij blijft sceptisch over het succes van Ajax. ‘Het lek is nog niet boven’, vertelt hij naast een rivier in België. Daarnaast is Kokkie ook duidelijk over de fitheid van Bergwijn: ‘Het is gewoon een spierblessure’. Kale denkt dat Bassey binnenkort in de basis zal verschijnen bij Ajax. Dat betekent dat er mogelijk slecht nieuws komt voor Taylor of Klaassen, want dat betekent dat Álvarez weer naar het middenveld doorschuift. Ook gaat Ajax het donderdag opnemen tegen het Duitse Union Berlin in de Europa League. Kale weet het zeker: Ajax gaat stunten en gewoon winnen.

Related posts