Jong Ajax speelt gelijk tegen koploper PEC Zwolle: 0-0

Jong Ajax heeft maandagavond niet weten te winnen van koploper PEC Zwolle, al was daar in de slotfase zeker de kans voor. PEC Zwolle had de gehele wedstrijd het betere van het spel en had ook de score kunnen openen maar Charlie Setford stond telkens op zijn post. Jong Ajax overleefde de aanvalsdrift van de Zwollenaren, maar wist daar zelf weinig tegenover te stellen. Vlak voor tijd kreeg Jong Ajax de kans om de score te openen nadat Gabriel Misehouy in het strafschopgebied van PEC Zwolle gevloerd werd. Christian Rasmussen ging achter de bal staan, maar zijn inzet werd gekeerd door sluitpost Schendelaar. Hierdoor eindigde het duel in Amsterdam in een doelpuntloos gelijkspel.

Opstelling Jong Ajax: Setford; Regeer (60. Gooijer), Aertssen, Warmerdam, Hato; Vos, Fitz-Jim, Hlynsson (76. Hansen); Rasmussen, Brobbey (46. Misehouy), Banel (60. Van Axel Dongen)

Related posts