Live SC Cambuur – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondag om 12:15 uur de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
SC Cambuur ontving Ajax acht keer in eigen huis, ging zeven keer onderuit en wist een keer de zege te pakken (1999). Vorig seizoen leek de thuisploeg voor een stunt te zorgen maar in blessuretijd schonk Ryan Gravenberch Ajax alsnog de drie punten. Cambuur vinden we momenteel terug op een zeventiende plaats met twaalf punten uit negentien wedstrijden. Ajax staat vierde met zevenendertig punten uit negentien wedstrijden.

Van den Kerkhof aangesteld als arbiter
Martin van den Kerkhof is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Van den Kerkhof krijgt in Leeuwarden assistentie van grensrechters Charles Schaap en Richard Brondijk en vierde official Luuk Timmer. Edwin van de Graaf is de VAR in Zeist.

Kaplan en Grillitsch ontbreken
Ajax reist met een nagenoeg fitte selectie af naar Leeuwarden. Kaplan en Grillitsch ontbreken wegens een blessure. John Heitinga, die donderdag voor de rest van het seizoen werd aangesteld als hoofdtrainer, liet weten voorlopig aan vastigheden te willen werken en daarbij niet al te veel aan zijn formatie te zullen sleutelen.

Vermoedelijke opstelling Cambuur: Ruiter, Schmidt, Smand, Bergsma, Tol, Bangura, Van Kaam, Hoedemakers, Foor, Uldrikis, Van der Water.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Geronimo Rulli, Devyne Rensch, Edson Álvarez, Jurrien Timber, Owen Wijndal, Kenneth Taylor, Steven Berghuis, Davy Klaassen, Mohammed Kudus, Dusan Tadic, Steven Bergwijn.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts